• Paletten 1

  • Paletten 2

  • Paletten 3

  • Paletten 4

europaletten

Bedrijf:

Paletten Andries NV een gevestigde waarde sinds 1962 en actief in de paletindustrie!
Het hoofdkantoor en de produktie zijn gelegen te Sint-Katelijne-Waver.

Bedrijfsleider Andries Marc concentreert zich op het fabriceren van houten paletten in diverse uitvoeringen, maar steeds met het oog op een perfecte kwaliteit, just-in-time levering en tegen een scherpe prijs.
Een sterk gestructureerde en efficiënte administratie vormt de ruggegraat van het geheel !
Uitlevering van onze produkten verspreiden zich over de benelux.

Andries heeft de toelating om het hout “hitte te behandelen” volgens de internationale phytosanitaire standaard ISPM-15. Hierdoor kunnen onze producten op correcte wijze worden gemarkeerd
met de HT-stempel en wereldwijd uitgevoerd worden.


productie paletten

Productie:

Verschillende automatische paletlijnen, computer- en robotgestuurd zorgen ervoor dat 1.800.000 paletten jaarlijks van de produktie-band rollen, ondersteund door een brede stockageplaats al dan niet overdekt om de nodige paletten in stock te houden en om snelle aanlevering te garanderen.


Kwaliteit :

Bij Andries leeft de noodzaak om te voldoen aan de vereisten en continue verbetering van onze kwaliteit, een accuraat beheer van de ISO 9001-norm draagt ertoe bij dat wij voordurend streven naar het hoogste kwaliteitsniveau.


Logistiek:

Een super centrale ligging van ons bedrijf staat garant voor een vlotte aanlevering naar alle uithoeken van België en omstreken, eigen vrachtwagens voorzien van een vloot aanhangwagens Zorgen voor een ongeziene flexibiliteit.

paletten logistiek