CP4 paletten kopen?

CP4 Paletten (of ook wel Chemie Palet nummer 4) zijn de 4e in reeks van de Chemie Paletten en eveneens deel van het assortiment van Paletten Andries. Sinds jaren is ons bedrijf in Sint-Katelijne-Waver gespecialiseerd in de productie en verkoop van kwaliteitsvolle CP4 paletten. De richtlijnen opgelegd door de Association of Plastic Manufacturers Europe (APME) voor palettenproducenten worden steeds strikt gevolgd. CP4 paletten werden oorspronkelijk ontwikkeld voor de chemie, petrochemie, voedings- en pharmaindustrie. Tegenwoordig worden ze eveneens gebruikt als alternatief voor Europaletten, ook gebruikt in vele diverse sectoren. De paletten zijn bijzonder sterk, ideaal voor het transport van uw zakgoed, dozen of bigbags. Ze hebben een erg stevige structuur, waardoor ze bestand zijn tegen zware lasten : afhankelijk van de toepassing tot meer dan 1.250 kg. Dit maakt de paletten dan ook prijsgunstig.

CP4 pallet brandmerk
CP4 pallet bovenkant

Technische eigenschappen van CP4 Paletten

  • Type blokpallet met sleeplatten
  • Maatvoering 1.300×1.100 mm / 1,3×1,10 m
  • Oversteek om goed te kunnen omwikkelen met folie
  • Afgeschuinde hoeken om scheuren van de folie te voorkomen
  • Met groot aantal bovenplanken zodat producten stabiel op palet staan
  • Draagkracht : +/- 1250kg

Eigen productie CP4 paletten

De CP4 paletten worden ook geproduceerd in onze eigen productiefaciliteiten en dit op volautomatische productielijnen. Elk palet is identificeerbaar met een producentennummer – 163 is het nummer van Paletten Andries. Ook verdere bewerkingen en behandelingen van uw CP paletten zijn mogelijk:

  • HT of ISPM15-behandeling
  • Drogen tegen schimmel of verkleuring voor kritische sectoren
CP4 pallet onderkant

Houten CP4 paletten bestellen

Volle vracht of kleinere aantallen CP4 paletten bestellen, alles is mogelijk. Dankzij onze grote voorraad heeft u ze zo in huis. We leveren de paletten op elkaar of genesteld aan. Ook extra’s zoals het strappen van paletten doen we graag voor u.