CP paletten kopen?

De chemische industrie heeft de Chemie Paletten (CP) onderverdeeld in 9 verschillende types. Type 1 tem 5 hebben sleeplatten, type 6 tem 9 hebben ook onderaan een frame. Kwaliteitsvolle CP paletten kopen, dat doet u bij Paletten Andries. Al decennialang is ons bedrijf in Sint-Katelijne-Waver gespecialiseerd in de productie en verkoop van CP paletten. We volgen hierbij de richtlijnen van de Association of Plastic Manufacturers Europe (APME) voor palettenproducenten.

CP paletten zijn vaak ingezette houten standaardpaletten, speciaal ontwikkeld op maat van uw bedrijf in de chemie, petrochemie, voedings- en pharma-industrie, of andere sector. Een meerwaarde voor u is de zeer hoge kwaliteit die wij aanbieden. De paletten zijn bijzonder sterk, ideaal voor uw zakgoed, dozen, bigbags of andere producten. Ze kunnen een groot gewicht aan, afhankelijk van de toepassing en de pallet, 1.000 tot 1.500kg. Dit maakt ze ook erg prijsgunstig.

chemie paletten
chemie paletten bovenkant

Eigen productie CP paletten

Al onze CP paletten worden geproduceerd in onze eigen productiefaciliteiten en dit op volautomatische productielijnen. Elk palet is identificeerbaar met een producentennummer – 163 is het nummer van Paletten Andries. Ook verdere bewerkingen en behandelingen van uw CP paletten zijn mogelijk:

  • HT of ISPM15-behandeling
  • Drogen tegen schimmel of verkleuring voor kritische sectoren

Houten CP paletten bestellen

Volle vracht of kleinere aantallen CP paletten bestellen, alles is mogelijk. Wij houden steeds een voorraad aan, waardoor een snelle levering gegarandeerd wordt. We leveren de paletten op elkaar of genesteld aan. Ook extra’s zoals het strappen van paletten doen we graag voor u.

CP paletten