PALETTEN ANDRIES

Bijna 60 jaar ervaring

Sinds 1962 is Paletten Andries NV actief : het bedrijf ontstond als een houten kistenmakerij en is intussen uitgegroeid tot een gevestigde waarde in de paletindustrie! Het hoofdkantoor en de productie zijn gelegen te Sint-Katelijne-Waver in de provincie Antwerpen.

Paletten Andries concentreert zich op het produceren van houten paletten in diverse uitvoeringen, steeds met het oog op een perfecte kwaliteit, just-in-time levering en tegen een scherpe prijs.
De uitlevering van onze producten verspreidt zich over al onze buurlanden.

Kistenmakerij Andries

Klantgericht

Onze klanten variëren van wereldspelers tot kleine en middelgrote bedrijven, en elk van hen staat centraal in alles wat we doet. Onze missie is dan ook “we streven naar de erkenning van klanten en leveranciers in de paletindustrie. Wij willen paletten aanbieden die de verwachtingen overstijgen”. Voor elk probleem of vraag zal een oplossing gezocht worden.

Kwaliteit

Paletten Andries streeft naar het hoogste niveau van kwaliteit : voldoen aan alle vereisten van onze klanten en een continue verbetering hebben prioriteit. Het uitbouwen van een jarenlang leveranciersnetwerk draagt ertoe bij om kwaliteit en leverbetrouwbaarheid blijvend te garanderen naar onze klanten. Het behalen en behouden van de ISO-9001 certificatie stimuleert eveneens dit streven naar kwaliteit.

kwaliteit
flexibiliteit vrachtwagen geladen

Flexibiliteit

Paletten Andries is gelegen in Sint-Katelijne-Waver (R6), op de as Antwerpen – Brussel.  De centrale ligging bevordert onze logistieke uitlevering, zowel in binnen- als buitenland. Eigen vrachtwagens, voorzien van een vloot van gesloten en open trailers garanderen de flexibiliteit.

Innovatief

Een continue research moet onze productie voorzien van de meest vernieuwde en geavanceerde processen, die ertoe bijdragen onze competentie te verhogen.

innovatief productie
Ecovadis Medaille

Duurzaamheid

In elk aspect van onze onderneming proberen wij zo duurzaam mogelijk te werken : op het vlak van milieu, economie en sociaal. Deze manier van denken en ondernemen werd bekroond door een zilvere rating van Ecovadis.

In 2020 werd de PEFC-certifiëring (Programme for the Endorsement of Forest Certification Schemes) behaald. Dit wereldwijd certifatiesysteem staat voor een duurzaam bosbeheer. Met dit PEFC certificaat wil Paletten Andries een milieuvriendelijk, sociaal gunstig en economisch leefbaar bosbeheer ondersteunen.