CP2 paletten kopen?

De CP2 palet is het 2e type binnen het gamma van de Chemie Paletten. Indien u op zoek bent naar hoogwaardige CP paletten, dan bent u bij Paletten Andries aan het juiste adres. Ons bedrijf in Sint-Katelijne-Waver is sinds jaren gespecialiseerd in de productie en verkoop van alle CP paletten, en dus ook van CP 2 paletten (oftewel Chemie Palet nummer 2). Net zoals voor de andere CP paletten, worden de richtlijnen van de Association of Plastic Manufacturers Europe (APME) voor palettenproducenten worden hierbij strikt gevolgd. CP2 paletten zijn houten standaardpaletten, die gebruikt worden in onder andere de chemie en petrochemie voor het transport van chemische producten in dozen of zakken. De CP2 paletten hebben een solide structuur, waardoor ze zware lasten kunnen dragen: afhankelijk van de toepassing tot meer dan 1.000 kg.

CP2 pallet brandmerk
CP2 pallet bovenkant

Technische eigenschappen van CP2 Paletten

  • Type blokpallet met sleeplatten
  • Maatvoering 800 x 1.200 mm / 0,8 x 1,2m
  • Oversteek om goed te kunnen omwikkelen met folie
  • Afgeschuinde hoeken om scheuren van de folie te voorkomen
  • Met groot aantal bovenplanken zodat producten stabiel op palet staan
  • Draagkracht : +/- 1000kg

Eigen productie CP2 paletten

Net zoals de andere CP paletten, worden de CP2 paletten geproduceerd in onze eigen productiefaciliteiten en dit op volautomatische productielijnen. Elk palet is identificeerbaar met een producentennummer – 163 is het nummer van Paletten Andries. Ook verdere bewerkingen en behandelingen van uw CP paletten zijn mogelijk:

  • HT of ISPM15-behandeling
  • Drogen tegen schimmel of verkleuring voor kritische sectoren
CP2 pallet onderkant
CP2 pallet zijkant

Houten CP2 paletten bestellen

Volle vracht of kleinere aantallen CP2 paletten bestellen, alles is mogelijk. Wij houden steeds een voorraad aan , waardoor een snelle levering gegarandeerd wordt. We leveren de paletten op elkaar of genesteld aan. Ook extra’s zoals het strappen van paletten doen we graag voor u.