CP6 paletten kopen?

CP6 paletten zijn de eerste paletten in de reeks van de Chemie Paletten dat geen sleeplatten hebben, maar wel een kader onderaan.  Indien u op zoek bent om CP6 paletten van hoge kwaliteit te kopen, dit kan u doen bij Paletten Andries te Sint-Katelijne-Waver. Wij zijn reeds jaren gespecialiseerd in de productie en verkoop van CP6 paletten. De richtlijnen van de Association of Plastic Manufacturers Europe (APME) voor palettenproducenten worden strikt gevolgd. Hoewel CP6 paletten oorspronkelijk werden ontwikkeld voor de chemie, petrochemie, voedings- en pharmaindustrie. Tegenwoordig worden ze eveneens gebruikt in andere industriën. De paletten zijn bijzonder sterk, ideaal voor uw zakgoed, dozen of bigbags. Ze hebben een erg solide structuur, waardoor ze bestand zijn tegen zware lasten : afhankelijk van de toepassing tot meer dan 1.250 kg. Dit maakt de paletten dan ook prijsgunstig.

CP6 pallet brandmerk
CP6 pallet bovenkant

Technische eigenschappen van CP6 Paletten

  • Type blokpallet met kader en onderplanken in beide richtingen
  • Maatvoering 1.200×1.000 mm / 1,2×1,0 m
  • Afgeschuinde hoeken om scheuren van de folie te voorkomen
  • Met groot aantal bovenplanken zodat producten stabiel op palet staan
  • Draagkracht : +/- 1250kg

Eigen productie CP6 paletten

De CP6 paletten worden geproduceerd in onze eigen productiefaciliteiten en dit op volautomatische productielijnen. Elk palet is identificeerbaar met een producentennummer – 163 is het nummer van Paletten Andries. Ook verdere bewerkingen en behandelingen van uw CP paletten zijn mogelijk:

  • HT of ISPM15-behandeling voor export
  • Drogen tegen schimmel of verkleuring voor kritische sectoren
CP6 pallet onderkant

Houten CP6 paletten bestellen

Volle vracht of kleinere aantallen CP6 paletten bestellen, alles is mogelijk. Dankzij onze grote voorraad heeft u ze zo in huis. Ook extra’s zoals het strappen van paletten doen we graag voor u.