EURO-paletten kopen?

Sinds jaren is Paletten Andries in Sint-Katelijne-Waver gespecialiseerd in de productie en verkoop van kwaliteitsvolle EURO-paletten. Hierbij waren de richtlijnen van de European Pallet Association strikt gevolgd. Enkel gecertifieerde bedrijven mogen EURO-paletten maken. EURO-paletten zijn een zeer courante maat in paletten, en worden veelvuldig gebruikt in de chemie, petrochemie, voedings- en pharmaindustrie. De paletten zijn bijzonder sterk dankzij de solide structuur. Hierdoor kunnen ze afhankelijk van de toepassing tot meer dan 1.500 kg dragen. (zelfs 2.000kg bij een gelijkmatige belasting)

Eur-pallet brandmerk
Eur-pallet bovenkant

Technische eigenschappen van Europaletten

  • Type blokpallet
  • Maatvoering 1.200×800 mm / 1,20×0,80 m
  • voorzien van een rond lopend onderdek
  • Afgeschuinde hoeken om scheuren van de folie te voorkomen
  • Met groot aantal bovenplanken zodat producten stabiel op palet staan
  • Draagkracht : +/- 1500kg

Eigen productie EURO-paletten

De EURO-paletten worden geproduceerd in onze eigen productiefaciliteiten en dit op volautomatische productielijnen. Elk palet is identificeerbaar met een producentennummer – 023 is het nummer van Paletten Andries. EURO-paletten hebben steeds een HT of ISPM15-behandeling voor export ondergaan. Ze zijn ook steeds gedroogd tegen schimmel of verkleuring.

Eur-pallet onderkant
Eur-pallet zijkant

Houten EURO-paletten bestellen

Volle vracht of kleinere aantallen EURO-paletten bestellen, alles is mogelijk. Dankzij onze grote voorraad, kunnen wij ze op korte termijn bij u leveren. Ook extra’s zoals het strappen van paletten doen we graag voor u.