CP5 paletten kopen?

Een kwaliteitsvolle uitvoering nummer 5 in het rijtje van CP Paletten vindt u bij Paletten Andries. Wij zijn reeds jaren gespecialiseerd in de productie en verkoop van CP5 paletten. Wij volgen de richtlijnen van de Association of Plastic Manufacturers Europe (APME) voor palettenproducenten strikt op.

CP5 paletten worden in verscheidene sectoren gebruikt, hoewel ze oorspronkelijk ontwikkeld werden voor de chemie, petrochemie, voedings- en pharmaindustrie. De paletten zijn bijzonder sterk, ideaal voor uw zakgoed, dozen of bigbags. Ze hebben een erg solide structuur, waardoor ze bestand zijn tegen zware lasten : afhankelijk van de toepassing tot meer dan 1.000 kg.

CP5 pallet brandmerk
CP5 pallet bovenkant

Technische eigenschappen van CP5 Paletten

  • Type blokpallet met sleeplatten
  • Maatvoering 760×1.140 mm / 0,76×1,14 m
  • Afgeschuinde hoeken om scheuren van de folie te voorkomen
  • Met groot aantal bovenplanken zodat producten stabiel op palet staan
  • Draagkracht : +/- 1000kg

Eigen productie CP5 paletten

De CP5 paletten worden geproduceerd in onze eigen productiefaciliteiten en dit op volautomatische productielijnen. Elk palet is identificeerbaar met een producentennummer – 163 is het nummer van Paletten Andries. Ook verdere bewerkingen en behandelingen van uw CP paletten zijn mogelijk:

  • HT of ISPM15-behandeling voor export
  • Drogen tegen schimmel of verkleuring voor kritische sectoren
CP5 pallet onderkant

Houten CP5 paletten bestellen

Volle vracht of kleinere aantallen CP5 paletten bestellen, alles is mogelijk. Dankzij onze voorraad kunnen wij deze op korte termijn bij u leveren. De paletten kunnen op elkaar of genesteld aangeleverd worden. Ook extra’s zoals het strappen van paletten doen we graag voor u.